Let's talk
tax
De Belgische fiscaliteit is een complex gegeven, maar jij bent net die persoon die de vinger aan de pols houdt en op de hoogte is van elke verandering!

Goesting om bij ons te beginnen?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!

Tax consultant

Als tax consultant bij VGD Brussel maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds zal je instaan voor (inter)nationale adviesverlening aan onze klanten. De focus ligt op vennootschapsbelasting, doch zal je gaandeweg affiniteit krijgen met verschillende fiscale disciplines (btw, erf- en schenkbelasting, …). Naast ad-hoc vragen betrekkelijk vennootschapsbelasting ligt de nadruk op bredere fiscale thema’s zoals herstructureringen van vennootschappen (fusies en splitsingen),

Transfer Pricing Professional

Als transfer pricing professional bij VGD Brussel maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialitische kennis inzake transfer pricing. Anderzijds zal je instaan voor (inter)nationale adviesverlening aan onze klanten. Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake transfer pricing. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van transfer pricing. Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: Het opstellen en bijwerken van de nodige

Ervaren Tax Professional

Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.
Na dit alles enthousiast om met ons samen te werken? Onze collega's geven je nog wat meer inspiratie!
Goesting om bij ons te komen werken?
The family experience
Join
Meer weten?
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Heidi Verhasselt