Welcome to the big family!

Join
Zin om bij ons te komen werken? Laat onze collega's je uitleggen waarom zij met heel veel goesting naar het werk komen!
Welcome to the big family!
Kanaal Z VGD

Collega's? Moviestars!

Zin om een filmster te worden? Perfect! Dit jaar doen we opnieuw een inspirerende reeks rond ondernemen op Kanaal Z. Met natuurlijk onze collega's in de hoofdrol!
Linkerwoofer

Linkerwoofer, here we come!

Dit jaar mochten we opnieuw 17 VIP-tickets voor Linkerwoofer verloten onder onze medewerkers! Voor zij die een ticket in de wacht gesleept hebben, ENJOY!! #WeAreVGD #LetsTalkFUN
VGD Melle

VGD on the move

VGD on the move! Vanaf vandaag zitten de collega’s van kantoor Gent in hun nieuwe kantoor! Ze genoten alvast van een gezellig ontbijt om vervolgens met veel goesting hun nieuwe werkplek te verkennen! Standing desks, hives, flexplekken, een heuse inspiratieruimte en nog veel meer zorgen voor een stimulerende omgeving!
Startersdag VGD

Welkom aan onze starters

Vorige vrijdag genoten onze starters weer met veel goesting van een inspirerende starterdag! Doorheen de dag leerden ze niet alleen elkaar, maar ook VGD en al onze verschillende business lines kennen!
Ekonomika

Let's talk Ekonomika!

Goesting om bij ons te komen werken? Of wil je meer weten wat onze job allemaal inhoudt? Maxime Varewyck, Iris Coryn en Uti Dejonghe inspireren je graag op de jobbeurs van Ekonomika in Leuven.
Dag van de Werknemer

18 april is Dag van de Werknemer

Gisteren was het de Dag van de Medewerker! We zetten dan graag even onze medewerkers in de bloemetjes (of popcorn)!

VGD is Great Place To Work en dat vieren we!

VGD ontving enkele weken geleden het certificaat Great Place To Work 2019. Dat moet natuurlijk gevierd worden met taart een bubbels in alle kantoren! Let's talk FUN! Let's talk Great Place to Work!
HoGent

Hallo beroepencarrousel HoGent!

Op 1/4 zijn we aanwezig op het beroepencarrousel van HoGent campus Aalst, waar we aan de 2e bachelors accountancy-fiscaliteit uitleg geven over een stage en/of job bij VGD!
Great Place To Work 2019

VGD = Great Place To Work 2019!

't is gebeurd! We mogen ons een heel jaar lang een Great Place To Work noemen! Bedankt aan alle collega's om elke dag hier met veel goesting een Great Place To Work van te maken!
complimentendag

1 maart is complimentendag!

Vandaag is 1 maart. Een dag zoals een ander? Helemaal niet! Vandaag is het Complimentendag en bij VGD inspireren we graag onze collega's met onze eigen complimentenkaartjes! Hopelijk krijgen onze collega’s heel wat leuke complimenten vandaag!

Gewoon Goesting?

Niet echt een vacature op het oog maar toch goesting om bij ons te komen werken? Geen probleem, wie weet vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!
Ontmoet je collega's
Ontmoet je collega's
Uti Dejonghe
Uit Dejonghe
HR
Maxime Varewyck
Maxime Varewyck
HR
Zin om aan de slag te gaan bij VGD en benieuwd wat je te wachten staat? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Gewoon vier stappen!
Solliciteren
Goesting om bij ons te komen?
Enthousiast om bij ons te beginnen? Neem dan zeker contact op met ons en we kijken of er een plaatsje aan tafel is voor jou!
Maxime Bostyn
Thomas Machtelinckx
Heidi Verhasselt
Frederic Dedeurwaerdere
An Peeters