Welcome to the big family!

we are vgd
Zin om bij ons te komen werken? Laat onze collega's je uitleggen waarom zij met heel veel goesting naar het werk komen!
Welcome to the big family!
KDG

Soft Skills Bootcamp

Hard skills zijn bij studenten zeker geen probleem, toch willen onze adviseurs jullie soft skills ook aanscherpen! Daarom zijn wij ook aanwezig op de Soft Skills Bootcamp van Karel De Grote Hogeschool op 14 februari.
vgd starterdag

Welkom aan onze starters!

Op vrijdag 8 februari hadden we opnieuw onze startersdag! Alle nieuwe collega's konden elkaar en VGD op een leuke manier leren kennen!

Gastles Adviseursvaardigheden

Studenten van de UCLL, be prepared! Op 15 februari komen onze adviseurs bij jullie langs voor een inspirerende gastles in Adviseursvaardigheden!
AF Career Day

VGD present op de AF Career Day!

Komen jullie ook naar de AF Career Day van Hogeschool Gent op 2 mei? Kom dan zeker eens met ons praten en laat je inspireren! Wie weet zit je dan binnenkort samen met ons aan tafel!

De Warmste Quiz

Vorige zaterdag hebben we het startschot gegeven voor onze Warmste Maand met onze allereerste Warmste Quiz! Dit jaar staat onze Warmste Maand-campagne voor De Warmste Week volledig in het teken van de MS-Liga Vlaanderen vzw!
Absoc jobbeurs

Gewoon Goesting?

Niet echt een vacature op het oog maar toch goesting om bij ons te komen werken? Geen probleem, wie weet vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!
Ontmoet je collega's
Ontmoet je collega's
Kristien Wouters
Kristien Wouters
HR
Maxime Varewyck
Maxime Varewyck
HR
Zin om aan de slag te gaan bij VGD en benieuwd wat je te wachten staat? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Gewoon vier stappen!
Solliciteren
Goesting om bij ons te komen?
Enthousiast om bij ons te beginnen? Neem dan zeker contact op met ons en we kijken of er een plaatsje aan tafel is voor jou!
Maxime Bostyn
Thomas Machtelinckx
Heidi Verhasselt
Frederic Dedeurwaerdere
An Peeters