Welcome to the big family!

Join
Zin om bij ons te komen werken? Laat onze collega's je uitleggen waarom zij met heel veel goesting naar het werk komen!
Welcome to the big family!
voetbal event

De Warmste Sportuitdaging!

Afgelopen woensdag organiseerde VGD Gent hun eigen voetbalmatch ten voordele van de Warmste Week. 3 teams speelden hierbij afwisselend tegen elkaar. Alle opbrengsten van dit leuk initiatief gaan integraal naar ons goede doel M.P.I. De Kindervriend. Bedankt alle spelers en hun enthousiaste supporters!
International Accounting Day

International Accounting Day

Afgelopen zondag was het International Accounting Day, en omdat we het bij VGD belangrijk vinden om onze accountants af en toe eens uitdrukkelijk te bedanken voor hun goede inzet, hadden we voor hen dan ook een klein cadeautje voorzien: hun eigen gepersonaliseerde VGD-travelmug! Remember: first coffee, then cash flow! Enjoy!
I love accountancy

I Love Accountancy Day!

De accountant, alles behalve een saai beroep! Daarom organiseren wij de I Love Accountancy Day!
VGD startersdag

Welkom aan onze starters

Vandaag genoten onze starters weer met veel goesting van een inspirerende starterdag! Doorheen de dag leerden ze niet alleen elkaar, maar ook VGD en al onze verschillende business lines kennen!
Afterwork VGD Sint-Niklaas

Afterwork fun!

De zomer is bijna ten einde! Daarom genoten de collega's in Sint-Niklaas van de laatste zomerzon met een gezellige afterwork drink!
Kanaal Z VGD

Collega's? Moviestars!

Zin om een filmster te worden? Perfect! Dit jaar doen we opnieuw een inspirerende reeks rond ondernemen op Kanaal Z. Met natuurlijk onze collega's in de hoofdrol!
Linkerwoofer

Linkerwoofer, here we come!

Dit jaar mochten we opnieuw 17 VIP-tickets voor Linkerwoofer verloten onder onze medewerkers! Voor zij die een ticket in de wacht gesleept hebben, ENJOY!! #WeAreVGD #LetsTalkFUN
VGD Melle

VGD on the move

VGD on the move! Vanaf vandaag zitten de collega’s van kantoor Gent in hun nieuwe kantoor! Ze genoten alvast van een gezellig ontbijt om vervolgens met veel goesting hun nieuwe werkplek te verkennen! Standing desks, hives, flexplekken, een heuse inspiratieruimte en nog veel meer zorgen voor een stimulerende omgeving!
Startersdag VGD

Welkom aan onze starters

Vorige vrijdag genoten onze starters weer met veel goesting van een inspirerende starterdag! Doorheen de dag leerden ze niet alleen elkaar, maar ook VGD en al onze verschillende business lines kennen!
Ekonomika

Let's talk Ekonomika!

Goesting om bij ons te komen werken? Of wil je meer weten wat onze job allemaal inhoudt? Maxime Varewyck, Iris Coryn en Uti Dejonghe inspireren je graag op de jobbeurs van Ekonomika in Leuven.

Gewoon Goesting?

Niet echt een vacature op het oog maar toch goesting om bij ons te komen werken? Geen probleem, wie weet vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!
Ontmoet je collega's
Ontmoet je collega's
Uti Dejonghe
Uti Dejonghe
HR
Maxime Varewyck
Maxime Varewyck
HR
Zin om aan de slag te gaan bij VGD en benieuwd wat je te wachten staat? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Gewoon vier stappen!
Solliciteren
Goesting om bij ons te komen?
Enthousiast om bij ons te beginnen? Neem dan zeker contact op met ons en we kijken of er een plaatsje aan tafel is voor jou!
Maxime Bostyn
Thomas Machtelinckx
Heidi Verhasselt
Frederic Dedeurwaerdere
An Peeters