Let's talk
Family
Zin om jouw toekomstige collega's nu al eens te ontmoeten en de sfeer te ontdekken op kantoor? Bekijk dan zeker alle leuke initiatieven en getuigenissen!

Let's kickstart your career!

GROW YOUR POTENTIAL!💪 Kom tijdens onze workshop ‘Kickstart Your Career’🚀 in Wemmel (29/02) en Sint-Niklaas (07/03) te weten wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze kan inzetten in de stap naar de arbeidsmarkt!
Data Protection Day

Let's talk Data Protection Day

28 januari was Data Protection Day! Het ideale moment om onze collega’s van de businessline Data Security in de bloemetjes te zetten met een klein cadeautje! Ook hun persoonlijke gegevens op bankkaart, identiteitskaart en visa worden vanaf nu beschermd tegen skimming! #WeAreVGD #LetsTalkDataSecurity
VGD Mystic Garden

Welcome to the Mystic Garden

Let's talk fun! Vorige week genoten we van ons jaarlijks Winterfeest in onze eigen Mystic Garden! Bedankt aan iedereen voor jullie aanwezigheid en bruisend enthousiasme! Op naar een sprankelend 2020 als one big family! #WeAreVGD #LetsTalkFun #LetsTalkOneBigFamily

Let's talk Warmste Week - VGD haalt 12.000 euro op voor M.P.I. De Kindervriend

VGD deed niet alleen mee aan de Warmste Week, maar organiseerde een volledige Warmste Maand voor M.P.I. De Kindervriend. Onze collega's van Kortrijk brachten dan ook samen een bezoekje bij StuBru tijdens de Warmste Week om daar te gaan vertellen over onze verschillende acties. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we een ruime 12.000 euro hebben opgehaald voor ons goede doel! Bedankt aan alle collega's voor de fantastische inzet! #WeAreVGD #OneBigFamily
International Accounting Day

International Accounting Day!

Afgelopen zondag was het International Accounting Day, en omdat we het bij VGD belangrijk vinden om onze accountants af en toe eens uitdrukkelijk te bedanken voor hun goede inzet, hadden we voor hen dan ook een klein cadeautje voorzien: hun eigen gepersonaliseerde VGD-travelmug! Remember: first coffee, then cash flow! Enjoy!
I love accountancy day

I Love Accountancy Day!

De accountant, alles behalve een saai beroep! Daarom organiseren wij de I Love Accountancy Day!
VGD Startersdag

Welkom aan onze starters!

Vandaag genoten onze starters weer met veel goesting van een inspirerende starterdag! Doorheen de dag leerden ze niet alleen elkaar, maar ook VGD en al onze verschillende business lines kennen!
Afterwork drink Sint-Niklaas

Afterwork fun!

De zomer is bijna ten einde! Daarom genoten de collega's in Sint-Niklaas van de laatste zomerzon met een gezellige afterwork drink!
Ook een creatief idee? We staan voor alles open! Laat je dus zeker horen!