Op 1 oktober werd onze “I Love Accountancy/Audit”-campagne gelanceerd! Net zoals vorig jaar komen we ook dit jaar met een nieuwe campagne gericht naar studenten. Met de “I Love Accountancy”-campagne willen we enerzijds VGD beter gekend maken bij net afgestudeerde accountants, maar hopen we anderzijds natuurlijk ook enkele nieuwe VGD'ers te kunnen rekruteren.

Met de "I Love Accountancy/Audit" campagne willen we tonen dat we trots zijn om accountant of auditor te zijn, en dat de job allesbehalve saai is. Daarom werken we met heel kleurrijke social media posts, gadgets,… met leuke quotes die gerelateerd zijn aan de job en die volledig passen binnen onze nieuwe VGD-stijl. Er werd zelfs speciaal voor deze campagne een nieuwe website opgericht! Neem gerust alvast een kijkje op www.iloveaccountancy.be 😉

Ben of ken jij een bijna of net afgestudeerde accountant/handelswetenschapper/TEW’er/…? Schrijf je dan zeker in voor onze “I Love Accountancy Day”, een event speciaal voor aanstormend talent zoals jij, georganiseerd door VGD in onze geliefde studentensteden Brussel, Gent en Antwerpen!

Op het programma? Socializen met fellow accountancy lovers & het debat van het jaar! Natuurlijk mag de hamvraag “What do you love the most about accountancy?” niet ontbreken! 

En het wordt nóg beter. Aan het einde van de avond geven wij een reischeque t.w.v. €350 weg aan de winnaar van het debat!

Inschrijven is dus de boodschap! Maar haast je, want we verloten slechts 20 tickets per studentenstad. Be there or be square 😉